Despre VIAVI Romania

Cu sediul central in in inima Silicon Valley, SUA, istoria VIAVI in domeniul activarii de retele si servicii dateaza inca de acum 90 de ani. Am infiintat aceasta companie pe baza expertizei noastre in testarea cablurilor de cupru, iar acum contribuim la constructia, monitorizarea si optimizarea celor mai complexe retele ale furnizorilor de servicii si de tip enterprise.

Avem peste 40 de centre tehnologice si de vanzari in intreaga lume, inclusiv in locatii inovatoare ca Eningen, Germania si St. Etienne, Franta.

Ne extindem acoperirea R&D in Romania pentru a avea acces la talentul ingineresc local si pentru a deservi mai eficient pietele in crestere din regiune.

Mediu de lucru performant

Noul nostru birou se afla intr-o cladire moderna din Bucuresti si e echipat cu laboratoare complete de ultima generatie. Locatia e usor accesibila cu mijloacele de transport in comun, inclusiv cu metroul.

Un mediu placut, cu o cultura organizationala colaborativa si flexibila care iti va permite sa performezi mult mai eficient si sa simti un plus de valoare in viata ta.

Biroul are o cromatica variata, structuri arhitecturale moderne si spatii de recreere unde vei putea sa interactionezi cu colegii tai intr-un mod creativ si relaxat.

Vezi posturile disponibile. Aplica acum!